Kulttuurikierros Lentiirassa

Kävelyretki Lentiiran kylässä, Kuhmossa, jonka aikana tutustutaan paikallisen oppaan mukana kylän kulttuurikohteisiin ja historiaan, mm. vanhoihin rakennuksiin, sotahistoriaan ja tervanpolttoon.

Price 35,00€

Ajankohta:  Touko – Lokakuu
Paikka: Kuhmon pohjoisosa, Lentiira
Kesto: 2 – 3 tuntia
Henkilömäärä: 1 – 50
Hinta: 35 euroa (ryhmille: kysy tarjous). Yhdelle hengelle hinta 65 euroa.

Ohjelma ja aikataulu:

Leppoisa päiväretki patikoiden Lentiiran kylässä. Tutustumme kylän rakennushistoriaan, entisiin ja nykyisiin elinkeinoihin, maisemiin ja luontoon paikallisen oppaan johdolla.

Kylän merkittävimpien kohteiden luona on opastaulut, joista saa perustiedot kustakin kohteesta. Opas kertoo kohteista lisää, tarinoi kylän nykypäivästä, ja järjestää vierailun myös kohteisiin, jotka eivät normaalisti ole auki yleisölle.

Retki alkaa Taiga Spiritin tukikohdasta, Lentiiran entiseltä sairasmajalta, jonne palaamme noin 2-3 tunnin jälkeen. Pisimmillään, kaikki kohteet kävellen, reitti on 7,5 km pitkä. Osa kohteista voidaan saavuttaa myös autolla, jolloin kävelymatka on 5 km, tai lyhimmillään 1,5 km. Reitti on helppokulkuinen.

Lisämaksusta pienille ryhmille veneretki Lentiirajärvellä, jolloin osa kohteista tavoitetaan veneellä, kävelymatkat tällöin yhteensä 2 km.

Hinta sisältää: Opastetun kävekykierroksen Lentiiran kylässä. Opastuskielet suomi, englanti, ranska.
Hinta ei sisällä: Kuljetusta Lentiiraan. Esim. Kuhmosta edestakaisin 60 euroa.
Muuta: Hyvät kävelykengät, juomapullo, päiväreppu
Lisämaksu: Kuljetus, veneretki Lentiirajärvellä, kanootin vuokraus, ruokailu.

Yhteystiedot:

Taiga Spirit, Nature and wildlife experiences
Lentiirantie 4282, 88930 LENTIIRA
puh: 040 7468 243